„Irimia la puterea a doua” Gemenii David și Alexandru Irimia au semnat  prelungirea cu Dinamo
Alex Irimia. Foto: Facebook, Dinamo Bucureşti

„Irimia la puterea a doua”Gemenii David și Alexandru Irimia au semnat prelungirea cu Dinamo

  • Dinamo București a prelungit contractele gemenilor Alex și David Irimia (18 ani) până în 2029.

Dinamo București a făcut un pas important pentru viitorul său, reușind să prelungească contractele gemenilor Alex și David Irimia până în 2029.

„Puștii născuți în 2006, cu 2 zile înainte de aniversarea clubului, au îmbrăcat prima dată tricoul alb-roșu la grupele de juniori, unde au evoluat din iulie 2019.

3 ani și jumătate mai târziu, au debutat împreună la prima echipă a clubului nostru, în același minut 81 al partidei cu Unirea Constanța, din Liga 2”, a scris clubul, pe rețelele de socializare.

David și Alex Irimia, debut în mandatul lui Ovidiu Burcă

Cei doi frați debutat la echipa mare în mandatul lui Ovidiu Burcă, iar, sub îndrumarea acestuia, Alex a adunat șapte apariții, în timp ce David a bifat nouă meciuri.

Sezonul acesta, Alex Irimia a fost inclus în lotul echipei în fiecare meci, deși nu a mai apucat să joace după prima etapă.

În schimb, fratele său, David, fundaș dreapta, a fost împrumutat la Metaloglobus, unde a reușit să se remarce rapid, reușind deja un gol în 5 apariții.

Fundașul dreapta nu și-a făcut încă debutul în prima ligă. În schimb, a adunat deja 438 de minute pe teren pentru Metaloglobus, depășind cele 329 de minute jucate pentru Dinamo în Liga 2.

150.000 de euro
valorează împreună cei doi fotbaliști, 50.000 Alexandru, iar 100.000 David, conform transfemarkt.com
Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența  grupei ideale  dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
Campionatul Mondial
19.09
Grupa care ne duce la Mondial Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM
Citește mai mult
Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
„Săgețile” lui Dioszegi   Despre  Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Liga 1
19.09
„Săgețile” lui Dioszegi Despre Ștefănescu: „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Citește mai mult
„Săgețile” lui Dioszegi  Despre Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu  Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
Cupa Romaniei
19.09
Cupa României A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj, Unirea Ungheni și Agricola Borcea
Citește mai mult
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
U21 în Superliga  Cine le dă încredere  jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Liga 1
19.09
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri: FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Citește mai mult
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5