Acord  Balaj anunță decizia luată de CFR în privința lui  Bîrligea : „Se pregătesc documentele”
Daniel Bîrligea. Foto: Sport Pictures

Acord Balaj anunță decizia luată de CFR în privința lui Bîrligea: „Se pregătesc documentele”

  • Cristi Balaj (52 ani), președintele clubului CFR Cluj, a afirmat că Daniel Bîrligea (24 ani) își va prelungi contractul cu gruparea ardeleană.

Bîrligea a atras atenția mai multor cluburi prin evoluțiile bune din ultimul sezon, iar atacantul a impresionat și în primele partide din această campanie.

„E plin de brazilieni”  Dan Petrescu crede că CFR are o misiune mai dificilă decât FCSB: „ LASK Linz  nu părea o echipă de speriat”
Citește și
„E plin de brazilieni” Dan Petrescu crede că CFR are o misiune mai dificilă decât FCSB: „LASK Linz nu părea o echipă de speriat”
Citește mai mult
„E plin de brazilieni” Dan Petrescu crede că CFR are o misiune mai dificilă decât FCSB: „ LASK Linz nu părea o echipă de speriat”

Daniel Bîrligea își prelungește contractul cu CFR Cluj

Patronul Nelu Varga anunțase recent că nu-i va da drumul jucătorului până nu va fi sigur de prezența echipei sale în grupele Conference League, iar președintele Cristi Balaj a anunțat acum că Bîrligea își va prelungi contractul cu CFR.

„Este OK, se simte bine. Am ajuns la un numitor comun cu Bîrligea legat de detaliile pentru prelungirea contractului.

Este în continuare jucătorul CFR-ului, sunt convins că mai devreme sau mai târziu va ajunge să evolueze într-un campionat important și să facă acel pas pe care îl merită.

Este un jucător de calitate, am ajuns la un acord, se pregătesc documentele acum. Contractul se prelungește pe 3 ani”, a declarat Balaj, citat de Fanatik.

4 goluri
și 2 pase decisive a bifat Daniel Bîrligea în cele 8 meciuri în care a jucat pentru CFR Cluj în acest sezon.

Anunțul vine a doua zi după ce CFR Cluj s-a calificat în play-off-ul Conference League, după 2-0 la general cu Maccabi Petah-Tikva (Israel).

Echipa antrenată de Dan Petrescu se va duela pentru un loc în faza principală a competiției cu Pafos, câștigătoarea Cupei Ciprului. Meciurile se vor juca pe 22 august la Cluj și pe 29 august în Cipru.

CFR Cluj l-a transferat pe Daniel Bîrligea în ianuarie 2022, de la Teramo (Italia, Serie C), în schimbul a 100.000 de euro.

1.600.000 €
este cota de piață a lui Daniel Bîrligea, potrivit Transfermarkt.

Daniel Bîrligea și-a făcut junioratul la Cantera Ribolla și Palermo, iar la seniori a debutat pentru Teramo, în Serie C.

Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă.  FCSB, menționată  de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Liga Campionilor
18.09
Champions League 13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Citește mai mult
Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva  banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Liga 1
18.09
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1 Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici: Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Citește mai mult
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Ținte noi    Dinamo  încearcă două transferuri de calibru!
Liga 1
18.09
Ținte noi Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Citește mai mult
Ținte noi  Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în  Ghencea ”
Liga 1
18.09
Tătărușanu în tricoul lui FCSB Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea
Citește mai mult
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea ”