IRITAT DE COMPARAȚIA CU LENNON  Zeljko Kopic: „Eu am preluat Dinamo de  foarte jos , Rapid avea așteptări mult mai mari”
Zeljko Kopic

IRITAT DE COMPARAȚIA CU LENNON Zeljko Kopic: „Eu am preluat Dinamo de foarte jos, Rapid avea așteptări mult mai mari”

  • Zeljko Kopic, 46 de ani, antrenorul lui Dinamo, a vorbit despre derby-ul de mâine seară, din Giulești
  • Rapid - Dinamo se joacă duminică de la 21:30, liveTEXT pe GOLAZO.ro și în direct la Digi Sport 1 și Prima Sport 1

Tehnicianul croat s-a aprins în momentul în care un reporter a comparat situația Rapidului de-acum cu cea a lui din sezonul trecut, spunând că sunt total diferite având în vedere pretențiile alb-vișiniilor și contextul în care Dinamo s-a salvat de la retrogradare.

„Ca la Liga 3!”  Poli Iași a ajuns în București în ziua meciului cu FCSB, după ce  zborul a întârziat  3 ore
Citește și
„Ca la Liga 3!” Poli Iași a ajuns în București în ziua meciului cu FCSB, după ce zborul a întârziat 3 ore
Citește mai mult
„Ca la Liga 3!” Poli Iași a ajuns în București în ziua meciului cu FCSB, după ce zborul a întârziat 3 ore

Iată cele mai importante declarații ale antrenorului „câinilor”:

Zeljko Kopic despre...

  • ...pregătirea specială a meciului: „Suntem gata să dăm totul pentru un rezultat bun. Am pregătit meciul cu staff-ul meu, la fel ca pe celelalte, sunt 3 puncte, vrem să îmbunătățim ce avem de îmbunătățit, să fim constanți și să evoluăm”
  • ...încrederea în fotbaliști:Eu cred în toți jucătorii mei, poate avem unii mai tineri, care nu au experiență așa multă, dar îi susțin, cred în ei. Cine intră pe teren e la nivelul pe care îl așteptăm”
  • ...transferuri: „Următoarea întrebare?” (râde)
  • ...o comparație între situația lui din sezonul trecut și a lui Lennon de-acum: „Când am venit eu, Dinamo era într-o situație grea, mă luptam să o îmbunătățim. Nu eram top, dar eram aproape de targetul de a ne salva. Rapid avea așteptări mult mai mari, nu credeau că vor începe cu 4 puncte în 5 meciuri. Nu se poate compara. Eu am preluat echipa Dinamo de foarte jos
  • ...presiune: „Dacă vrei să fii antrenor la Dinamo, Rapid, FCSB, ai presiune, e normal. Nu voi vorbi despre colegi niciodată, fiecare vine să muncească, să aibă succes și nu pot vorbi despre ei. Le doresc toate cele bune, vreau să câștig meciurile, evident, dar am respect pentru ei. Discut doar de mine și de clubul meu”
  • ...o scurtă evaluare a echipei adverse: „Ceea ce e sigur e că au calitate individuală, ofensiv au fotbaliști care pot face diferența, e evident”
  • ...atmosfera din Giulești: „E normal să fie sold out, e derby, va fi atmosferă. Eu vreau ca jucătorii mei să fie motivați. Nu contează meciul, toți au energie împotriva noastră, așa va fi și mâine. Vreau personalitate, mentalitate, caracter și să jucăm cel mai bun fotbal al nostru”

Fără Politic și Neagu, dar cu Abdallah

Dinamo nu va putea miza cu siguranță pe căpitanul Dennis Politic, care va sta aproximativ o lună, nici pe Petru Neagu, dar îl va recupera pe Hakim Abdallah.

Toți trei s-au accidentat în meciul cu Poli Iași, din etapa trecută.

„Dennis era în formă bună, sunt supărat. E important pentru noi, era aproape de cea mai bună formă a sa. Dar vom accepta situația și vom încerca să prevenim, să nu mai pățim asta pe viitor, să-l protejăm”, a spus Kopic.

Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența  grupei ideale  dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
Campionatul Mondial
17:39
Grupa care ne duce la Mondial Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM
Citește mai mult
Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
„Săgețile” lui Dioszegi   Despre  Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Liga 1
18:57
„Săgețile” lui Dioszegi Despre Ștefănescu: „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Citește mai mult
„Săgețile” lui Dioszegi  Despre Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu  Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
Cupa Romaniei
19:00
Cupa României A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj, Unirea Ungheni și Agricola Borcea
Citește mai mult
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
U21 în Superliga  Cine le dă încredere  jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Liga 1
18:26
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri: FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Citește mai mult
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5