Edi, în gardă!  Noi  probleme medicale  după meciul cu Bulgaria!
Selecționerul României, Edi Iordănescu / Foto: Sport Pictures

Edi, în gardă! Noi probleme medicale după meciul cu Bulgaria!

  • Edi Iordănescu spune că, pe lângă problemele medicale pe care le avea deja cu Denis Alibec și Andrei Burcă, alți doi fotbaliști au reclamat dureri după meciul cu Bulgaria, scor 0-0.
  • România dispută, vineri, 7 iunie, în direct la Antena 1, ultimul meci amical înainte de plecarea la EURO, cu Liechtenstein. Partida e programată la ora 21:00 și va fi livetext pe GOLAZO.ro.
ULTIMA ORĂ Sursele GOLAZO.ro:  Soluție de urgență , convocarea lui Vlad Chiricheș
Citește și
ULTIMA ORĂSursele GOLAZO.ro: Soluție de urgență, convocarea lui Vlad Chiricheș
Citește mai mult
ULTIMA ORĂ Sursele GOLAZO.ro: Soluție de urgență , convocarea lui Vlad Chiricheș

Selecționerul a refuzat să dezvăluie numele jucătorilor care sunt în acest moment sub supraveghere medicală.

Unul dintre ei ar putea fi mijlocașul Răzvan Marin, cel care în timpul partidei a fost surprins în timp ce acuza dureri la genunchi. De altfel, a și avut nevoie de intervenția medicilor pentru a continua partida.

Sorescu este apt de joc

În schimb, staff-ul naționalei l-a recuperat pe Deian Sorescu, cel care are șanse mari să joace contra celor din Liechtenstein.

„Pot să spun că staff-ul medical lucrează la capacitate maximă. Suntem în recuperare cu doi-trei băieți. Deian Sorescu este 100% recuperat.

Au mai apărut două-trei probleme medicale după meciul cu Bulgaria și chiar astăzi vom avea mai multe informații. Sper să nu fie ceva grav. Nu-mi cereți mai multe detalii, nume, pentru că nu e momentul. Vrem să le gestionăm bine intern”, a declarat Edi Iordănescu într-o conferință de presă.

Alibec, pe mâini bune

Situația lui Denis Alibec este una delicată, însă Edi este încrezător că atacantul va fi apt de joc la EURO.

În cazul lui Alibec, sperăm ca în câteva zile să fie din nou alături de noi pe teren. Are o situație... Cu sănătatea nu te poți juca. Important este că nu e ceva grav și îl vom recâștiga.

Să nu uită că și el a fost într-o competiție, cu un obiectiv important. A fost presiune pe el să joace constant”, a completat selecționerul.

Apelează la „lista B”?

În același timp, există o „listă B” cu „tricolori” care nu au prins lotul lărgit pentru EURO 2024, dar care sunt în vederea selecționerului și care ar putea apărea în lot din pricina problemelor medicale avute.

Selecționerul nu a vrut să ofere prea multe detalii despre „back-up”, dar recunoaște că s-a interesat despre situațiile anumitor jucători.

„Nu ar fi corect să vorbesc despre back-up acesta, atâta timp cât noi încercăm să-i recuperăm pe toți cei de acum. De la început a fost o listă în sensul ăsta.

Am încercat să fim cât mai pregătiți, să fim cât mai acoperiți. Am vrut să știm situația unor jucători. Mai departe, aveți răbdare până mâine (n.r. - vineri) seară pentru că după joc vom trage linia finală și vom vedea pe ce jucători ne vom baza”, a conchis Edi Iordănescu.

CUM MERGEM LA MONDIALE  GOLAZO.ro simulează cum ar arăta  traseul din preliminariile CM  dacă tragerea la sorți ar fi acum
EURO 2024
03.07
CUM MERGEM LA MONDIALE GOLAZO.ro simulează cum ar arăta traseul din preliminariile CM dacă tragerea la sorți ar fi acum
Citește mai mult
CUM MERGEM LA MONDIALE GOLAZO.ro simulează cum ar arăta traseul din preliminariile CM dacă tragerea la sorți ar fi acum
Audiență record  Câți români s-au uitat la  România - Olanda  + câți bani încasează Pro TV
Nationala
03.07
Audiență record Câți români s-au uitat la România - Olanda + câți bani încasează Pro TV
Citește mai mult
Audiență record  Câți români s-au uitat la România - Olanda + câți bani încasează Pro TV
Ștergeți-vă lacrimile! Imagini copleșitoare cu „tricolorii” după înfrângerea cu Olanda »  „Zidul galben”  a refuzat să părăsească stadionul
EURO 2024
02.07
Ștergeți-vă lacrimile!Imagini copleșitoare cu „tricolorii” după înfrângerea cu Olanda » „Zidul galben” a refuzat să părăsească stadionul
Citește mai mult
Ștergeți-vă lacrimile! Imagini copleșitoare cu „tricolorii” după înfrângerea cu Olanda » „Zidul galben” a refuzat să părăsească stadionul
Program complet sferturi Cum arată duelurile pentru semifinale la Euro 2024: urmează  Spania - Germania !
EURO 2024
02.07
Program complet sferturiCum arată duelurile pentru semifinale la Euro 2024: urmează Spania - Germania!
Citește mai mult
Program complet sferturi Cum arată duelurile pentru semifinale la Euro 2024: urmează Spania - Germania !