Nemulțumit  Griezmann  l-a „înțepat” pe Deschamps, apoi a plecat în mijlocul interviului

NemulțumitGriezmann l-a „înțepat” pe Deschamps, apoi a plecat în mijlocul interviului

  • Antoine Griezmann (33 de ani) e nemulțumit că n-a mai prins primul „11” în semifinala cu Spania de la Euro 2024, scor 1-2.
  • Atacantul a plecat de la interviul de după meci în momentul în care a fost întrebat despre viitorul său în naționala Franței.

Atacantul francez Antoine Griezmann l-a „înțepat” pe selecționerul Didier Deschamps (55 de ani) pentru decizia de a-l lăsa pe bancă la începutul partidei cu Spania, scor 1-2, din semifinalele Campionatului European din Germania, declarând că pe parcursul turneului final a trebuit să facă față numeroaselor schimbări tactice ale antrenorului.

Spania - Franța. Antoine Griezmann, nemulțumit de tactica lui Deschamps

Antoine Griezmann a început ca titular în primele două meciuri din grupă cu Austria și Olanda, a fost rezervă la meciul cu Polonia, apoi a revenit titular în optimi și sferturi, în timp ce în semifinala cu Spania a început partida din nou pe banca de rezerve.

Eu am intrat prost în acest turneu. După aceea, m-am simțit din ce în ce mai bine, dar am ajuns pe banca de rezerve.

Am încercat să dau totul, în ciuda tuturor schimbărilor tactice și de poziționare. A trebuit să ne adaptăm tot timpul”, a spus Griezmann.

Griezmann, care a câștigat Cupa Mondială în 2018 și a înscris de 44 de ori în 135 de partide, a fost întrebat dacă se gândește la retragerea de la echipa națională.

Atacantul a oftat, a zâmbit discret, după care a părăsit zona în care dădea interviul.

Aceeași întrebare despre viitorul său la națională a primit-o și selecționerul Didier Deschamps, care a părut deranjat de curiozitatea reporterilor prezenți în sala de conferințe de pe Allianz Arena.

Întrebați-l pe președinte. Tocmai am pierdut o semifinală. Credeți că voi răspunde la o asemenea întrebare?! Vă spun calm, ce s-a întâmplat s-a întâmplat. Sunt aici să vă răspund la întrebări, dar nu voi răspunde la aceasta astăzi”.

Didier Deschamps se află la conducerea tehnică a reprezentativei Franței din 2012, alături de care a câștigat Cupa Mondială din 2018 și a pierdut finala ediției din 2022 cu Argentina.

Anul trecut, Didier Deschamps și-a prelungit contractul cu reprezentativa Franței până după ediția din 2026 a Cupei Mondiale, care va fi găzduită de SUA, Canada și Mexic.

SĂPUNARU 40  Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost  cu Șumi ! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală” 
Liga 1
16:19
SĂPUNARU 40 Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost cu Șumi! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală”
Citește mai mult
SĂPUNARU 40  Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost cu Șumi ! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală” 
Ultimul drum în alb și roșu  Galeriile lui Dinamo și U Cluj, un ultim  omagiu pentru Gigi Mulțescu
Diverse
14:16
Ultimul drum în alb și roșu Galeriile lui Dinamo și U Cluj, un ultim omagiu pentru Gigi Mulțescu
Citește mai mult
Ultimul drum în alb și roșu Galeriile lui Dinamo și U Cluj, un ultim omagiu pentru Gigi Mulțescu
FCSB, schimbată radical  Gigi Becali a acceptat că a greșit echipa de start în derby-ul cu CFR și face  6 modificări cu Petrolul
Liga 1
15:04
FCSB, schimbată radical Gigi Becali a acceptat că a greșit echipa de start în derby-ul cu CFR și face 6 modificări cu Petrolul
Citește mai mult
FCSB, schimbată radical  Gigi Becali a acceptat că a greșit echipa de start în derby-ul cu CFR și face 6 modificări cu Petrolul
Săgeți spre Petrescu!   Patronul lui CFR,  nemulțumit  de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”
Liga 1
14:05
Săgeți spre Petrescu! Patronul lui CFR, nemulțumit de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”
Citește mai mult
Săgeți spre Petrescu!   Patronul lui CFR, nemulțumit de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”