Au vorbit. Iată ce au stabilit GOLAZO.ro a aflat  ce au discutat Burleanu și Hagi  și când dă „Regele” răspunsul

Au vorbit. Iată ce au stabilitGOLAZO.ro a aflat ce au discutat Burleanu și Hagi și când dă „Regele” răspunsul

  • Gheorghe Hagi și Răzvan Burleanu au discutat astăzi despre echipa națională. Președintele FRF i-a oferit postul de selecționer tehnicianului de 59 de ani.
  • „Regele” nu a oferit, deocamdată, un răspuns, iar Federația e dispusă să-l aștepte.
„Nu-mi vine să cred!” Elisabeta Lipă a aflat de la GOLAZO.ro despre  cazul de dopaj  din lotul României de la JO 2024
Citește și
„Nu-mi vine să cred!”Elisabeta Lipă a aflat de la GOLAZO.ro despre cazul de dopaj din lotul României de la JO 2024
Citește mai mult
„Nu-mi vine să cred!” Elisabeta Lipă a aflat de la GOLAZO.ro despre  cazul de dopaj din lotul României de la JO 2024

Președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a stat de vorbă cu Gheorghe Hagi pentru a încerca să-l convingă să preia echipa națională.

GOLAZO.ro a aflat cum a decurs dialogul dintre cei doi. Antrenorul încearcă să găsească o soluție pentru a se asigura că Farul rămâne pe mâini bune și că va funcționa în continuare la fel ca până acum.

Hagi își dorește să preia naționala, dar n-ar vrea ca proiectul său de suflet să fie lăsat la voia întâmplării.

Burleanu către Hagi: „Te așteptăm cât vrei”

În conferința de presă de zilele trecute, Burleanu explica faptul că Hagi încearcă să iasă din acționariatul clubului din Constanța, însă „Regele” l-a asigurat că asta este cea mai mică problemă. De altfel, în discuția dintre cei doi nici nu s-a insistat pe acest subiect, pentru că Hagi a afirmat că se rezolvă ușor, mai ales că el chiar își dorește să iasă din acționariat.

În schimb, nu la fel de ușor îi e lui Gică să găsească o mână forte care să managerieze Farul așa cum a făcut-o el și să se asigure că va funcționa în continuare clubul la cele mai înalte standarde.

Burleanu i-a dat asigurări lui Hagi că nu vrea să pună presiune pe el: „Te așteptăm cât vrei”, i-ar fi transmis președintele FRF, conform surselor GOLAZO.ro.

Tehnicianul nu vrea să prelungească suspansul și a promis că va da un răspuns săptămâna viitoare.

Bilete Dinamo - FCSB  „Câinii” anunță: „S-ar putea să fie  sold-out ”
Liga 1
17.10
Bilete Dinamo - FCSB „Câinii” anunță: „S-ar putea să fie sold-out
Citește mai mult
Bilete Dinamo - FCSB  „Câinii” anunță: „S-ar putea să fie sold-out ”
„Decizie scandaloasă”  Antrenorul Elveției U21 îl  critică dur  pe Pancu: „A devenit violent, iar arbitrul «l-a recompensat»”
Nationala
17.10
„Decizie scandaloasă” Antrenorul Elveției U21 îl critică dur pe Pancu: „A devenit violent, iar arbitrul «l-a recompensat»”
Citește mai mult
„Decizie scandaloasă” Antrenorul Elveției U21 îl critică dur pe Pancu: „A devenit violent, iar arbitrul «l-a recompensat»”
Calcule pentru CM 2026  Cum poate România  să ajungă la baraj  chiar și în cazul unui dezastru în preliminarii + importanța „dublei” cu Cipru și Kosovo
Nationala
17.10
Calcule pentru CM 2026 Cum poate România să ajungă la baraj chiar și în cazul unui dezastru în preliminarii + importanța „dublei” cu Cipru și Kosovo
Citește mai mult
Calcule pentru CM 2026  Cum poate România să ajungă la baraj chiar și în cazul unui dezastru în preliminarii + importanța „dublei” cu Cipru și Kosovo
Rațiu, elogiat de presa din Spania   „Unul dintre cei mai buni fundași dreapta” . „Marca” dezvăluie clauza de reziliere uriașă a românului
Stranieri
17.10
Rațiu, elogiat de presa din Spania „Unul dintre cei mai buni fundași dreapta”. „Marca” dezvăluie clauza de reziliere uriașă a românului
Citește mai mult
Rațiu, elogiat de presa din Spania  „Unul dintre cei mai buni fundași dreapta” . „Marca” dezvăluie clauza de reziliere uriașă a românului
Tragicul solist din iarbă Englezul Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la 31 de ani:  „Am învățat fotbal în trei luni”
Diverse
17.10
Tragicul solist din iarbăEnglezul Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la 31 de ani: „Am învățat fotbal în trei luni”
Citește mai mult
Tragicul solist din iarbă Englezul Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la 31 de ani: „Am învățat fotbal în trei luni”
Luca Toni, glume cu Guardiola  Fostul vârf italian a luat cina cu Pep și l-a luat peste picior: „ Ai distrus fotbalul ”
Campionate
17.10
Luca Toni, glume cu Guardiola Fostul vârf italian a luat cina cu Pep și l-a luat peste picior: „Ai distrus fotbalul
Citește mai mult
Luca Toni, glume cu Guardiola  Fostul vârf italian a luat cina cu Pep și l-a luat peste picior: „ Ai distrus fotbalul ”
Soluția lui Pique  Cum vrea spaniolul să rezolve problema calendarului încărcat: „Campionatele ar trebui să aibă  doar 16 cluburi ”
Campionate
17.10
Soluția lui Pique Cum vrea spaniolul să rezolve problema calendarului încărcat: „Campionatele ar trebui să aibă doar 16 cluburi
Citește mai mult
Soluția lui Pique  Cum vrea spaniolul să rezolve problema calendarului încărcat: „Campionatele ar trebui să aibă doar 16 cluburi ”
Real Madrid, ironizată  Rivalii îi invită să facă poze cu „trofeul european pe care  nu îl vor avea  niciodată”
Campionate
17.10
Real Madrid, ironizată Rivalii îi invită să facă poze cu „trofeul european pe care nu îl vor avea niciodată”
Citește mai mult
Real Madrid, ironizată  Rivalii îi invită să facă poze cu „trofeul european pe care nu îl vor avea niciodată”