„A făcut-o din nou” Istvan Kovacs vs. Mourinho. Decizia care l-a  enervat la culme  pe „The Special One”
Istvan Kovacs. Foto: IMAGO

„A făcut-o din nou”Istvan Kovacs vs. Mourinho. Decizia care l-a enervat la culme pe „The Special One”

  • Lille a câștigat prima manșă a „dublei” cu Fenerbahce din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor, scor 2-1.
  • Partida din Franța a fost arbitrată de Istvan Kovacs, iar deciziile românului l-au scos din sărite pe Jose Mourinho, antrenorul formației din Turcia.

Meciul dintre Lille și Fenerbahce s-a jucat pe Stade du Hainaut din Valenciennes, deoarece stadionul grupării din Franța găzduiește meciuri de baschet și handbal la Jocurile Olimpice.

Revelație Doi fotbaliști trecuți prin Liga 1  fac spectacol  în Conference League: Victorie uriașă cu AEK + Portarul a înscris din propriul careu
Citește și
RevelațieDoi fotbaliști trecuți prin Liga 1 fac spectacol în Conference League: Victorie uriașă cu AEK + Portarul a înscris din propriul careu
Citește mai mult
Revelație Doi fotbaliști trecuți prin Liga 1 fac spectacol în Conference League: Victorie uriașă cu AEK + Portarul a înscris din propriul careu

Jose Mourinho, un car de nervi după deciziile lui Istvan Kovacs din Lille-Fenerbahce

De doar 9 minute a avut nevoie Istavan Kovacs pentru a-l enerva pe Jose Mourinho. Dzeko l-a faultat pe Diakite, iar arbitrul român a scos primul cartonaș galben.

„The Special One” se temea de o „ploaie” de cartonașe, fiind conștient de recordul stabilit de centralul român la EURO 2024, când a acordat 18 galbene și 2 roșii la meciul dintre Cehia și Turcia.

Mourinho a protestat vehement după cartonașul primit de atacantul bosniac, iar Kovacs a mai scos un galben din buzunar, dar i l-a acordat lui Salvatore Foti, secundul lusitanului.

Jurnaliștii turci au reacționat rapid după deciziile arbitrului român: „Istvan Kovacs a făcut-o din nou”.

Lucrurile s-au mai calmat, iar Kovacs a mai avertizat doar doi jucători, chiar înainte de pauză: Kadioglu și Tiago Santos, care deschisese scorul pentru Lille ('12).

Kahveci l-a imitat pe turcul de la Jocurile Olimpice care a cucerit internetul

Fenerbahce a egalat prin Kahveci ('80), care a transformat o lovitură liberă și a celebrat imitându-l pe Yusuf Dikec, turcul care a cucerit internetul prin alura sa relaxată de la Jocurile Olimpice.

Lille a obținut victoria grație reușitei lui Zhegrova ('90+1).

Mourinho spune că Fenerbahce poate trece de Lille: „Returul va fi diferit”

Manșa retur va avea loc marți, 13 august, de la ora 20:00, iar Mourinho consideră că echipa sa poate obține calificarea în play-off-ul Ligii Campionilor.

„Rezultatul va fi diferit în retur. Nu cred că Lille va veni să se apere pe terenul nostru. Asta este contrar naturii lor.

Vom avea 40.000 de suporteri care vor fi o forță motivațională importantă. Va fi un meci frumos. Îmi place stilul de joc al lui Lille.

În afară de greșelile noastre, îmi place și echipa mea. Cred că putem întoarce soarta calificării. Suntem obișnuiți să fim în urmă. Suntem obișnuiți să primim gol în minutul 5 sau 10 și să schimbăm scorul”, a afirmat Mourinho, citat de fanatik.com.tr.

  • Câștigătoarea „dublei” dintre Lille și Fenerbahce va juca în play-off cu învingătoarea dintre Slavia Praga (Cehia) și Royale Union SG (Belgia).
Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă.  FCSB, menționată  de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Liga Campionilor
18.09
Champions League 13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Citește mai mult
Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva  banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Liga 1
18.09
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1 Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici: Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Citește mai mult
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Ținte noi    Dinamo  încearcă două transferuri de calibru!
Liga 1
18.09
Ținte noi Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Citește mai mult
Ținte noi  Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în  Ghencea ”
Liga 1
18.09
Tătărușanu în tricoul lui FCSB Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea
Citește mai mult
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea ”