- Rapid i-ar fi interzis lui Paul Iacob (28 de ani) să se mai antreneze cu grupul după ce împrumutul său în Polonia, la Katowice, a picat.
Paul Iacob s-a întors la Rapid, după împrumutul din iarnă de la FC Botoșani, formație unde a fost integralist în play-out.
Stoperul își dorea să rămână în Giulești, în speranța că va reuși să prindă un loc în primul „11” al echipei preluate recent de Constantin Gâlcă.
Paul Iacob, interzis la antrenamentele Rapidului
Cu toate acestea, oficialii clubului și-au dorit să-l împrumute din nou pe Iacob.
Au ajuns la un acord cu formația poloneză, Katowice, dar jucătorul a refuzat, deoarece condițiile nu au fost pe placul său. Mai mult decât atât, acesta își dorea să continue la Rapid și să-și recâștige locul de titular informează gsp.ro.
Situația dintre conducerea clubului din Giulești și Paul Iacob ar fi una tensionată. Conform sursei citate, clubul l-ar fi anunțat deja pe fotbalistul în vârstă de 28 de ani că nu va face parte din planul tactic al lui Gâlcă, în ceea ce privește sezonul următor.
Ca lucrurile să fie și mai clare, oficialii clubului din Giulești i-ar fi interzis lui Iacob să se antreneze cu restul grupului.
Paul Iacob ar plăti din propriii bani un preparator fizic pentru a se antrena separat și pentru a nu pierde pregătirea.
Împrumutul acestuia la FC Botoșani va expira în mod oficial pe 30 iunie, însă Iacob nu va fi luat de giuleșteni în stagiul de pregătire pe care aceștia îl au programat în Slovenia, în perioada 17-30 iunie.
Rapid are un nou președinte: Victor Angelescu
În urmă cu 3 zile, Rapid a anunțat despărțirea oficială de Viorel Moldovan. La aproape un an de când fusese instalat în funcție, fostul internațional a părăsit Giuleștiul.
La conferința de presă în care Mauro Pederzoli a fost prezentat oficial ca noul director sportiv al alb-vișiniilor a fost prezent și Dan Șucu, acționar majoritar al formației din Grant.
Întrebat dacă Rapid va numi un nou președinte pe postul lăsat liber de Viorel Moldovan, Șucu a spus:
„Din punctul nostru de vedere, cea mai bună variantă de președinte rămâne un acționar. În cazul Rapidului, este Victor Angelescu. În cazul Genoa, am preluat chiar eu funcția de președinte.
Este normal, pentru că președintele este cel care creează bugetele, care creează posibilitățile economice pe care ni le putem permite.
Până la urmă, afacerea este - nu e o afacere - dar afacerea este până la urmă structurată de către acționari. Și e executată în mod normal de directori dedicați și automat competenți”.