VIDEO Alexander Bublik și serviciul pe sub mână - De câte încercări e nevoie pentru a câștiga un punct

VIDEO Alexander Bublik și serviciul pe sub mână - De câte încercări e nevoie pentru a câștiga un punct

Momentul zilei din tenis a avut loc la Eastbourne și a fost oferit de Alexander Bublik (39 ATP). Jucătorul din Kazakhstan a făcut un adevărat țel din câștigarea unui punct folosind serviciul pe sub mână și nu s-a lăsat până nu l-a îndeplinit.

HotNews.roFoto: Hotnews

După ce a ratat primele 6 încercări, Bublik le-a explicat tuturor ce se întâmplă: "O să fac asta până când voi câștiga un punct". Chiar în același game, Sasha a servit, a plecat rapid la fileu și și-a dus la capăt misiunea.

Alexander Bublik - repetiția este mama învățăturii:

După ce s-a distrat într-o pauză folosind o sticlă de apă, Bublik a revenit pe teren și a ridicat ștacheta: a încercat un serviciu tweener pe sub mână. Execuția nu i-a reușit, iar meciul s-a terminat înainte ca acesta să mai aibă timp pentru alte încercări (6-1, 7-5 pentru Lorenzo Sonego).

Bublik și serviciul tweener pe sub mână:

"Ai încercat mereu. Mereu ai eşuat. Nu contează. Încearcă din nou. Eşuează din nou. Eşuează mai bine", a comentat Bublik pe Instagram, citându-l pe Samuel Beckett, un celebru dramaturg irlandez.

* articol publicat inițial pe Hotnews.ro

Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă.  FCSB, menționată  de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Liga Campionilor
18.09
Champions League 13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Citește mai mult
Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva  banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Liga 1
18.09
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1 Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici: Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Citește mai mult
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Ținte noi    Dinamo  încearcă două transferuri de calibru!
Liga 1
18.09
Ținte noi Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Citește mai mult
Ținte noi  Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în  Ghencea ”
Liga 1
18.09
Tătărușanu în tricoul lui FCSB Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea
Citește mai mult
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea ”