VIDEO Giurgiu: Principalul suspect in cazul baschetbalistului Hardy Chauncey s-a predat autoritatilor

VIDEO Giurgiu: Principalul suspect in cazul baschetbalistului Hardy Chauncey s-a predat autoritatilor

Principalul suspect in cazul agresiunii care a dus la decesul baschetbalistului american Hardy Chauncey s-a predat Politiei din Giurgiu, luni dimineata, fiind retinut pe baza de ordonanta pentru 24 de ore de procurori, sub acuzatia de ultraj contra bunelor moravuri si lovituri cauzatoare de moarte, relateaza Mediafax.

Seful Serviciului de Investigatii Criminale din cadrul Politiei Judetene Giurgiu, comisar Catalin Georgescu, a declarat ca suspectul a fost audiat si si-a recunoscut fapta, acesta afirmand ca i-a dat un pumn baschetbalistului care a cazut si s-a lovit cu capul de pardoseala de ciment si probabil si de "un alt plan dur".

"Barbatul care este suspectul principal in acest caz s-a predat la Politie dupa actiunea pe care noi am desfasurat-o. A fost audiat de catre procurori, iar din declaratiile lui rezulta ca a avut o altercatie cu baschetbalistul aplicandu-i acestuia o lovitura cu pumnul. Victima s-a lovit cu capul de pardoseala de ciment si probabil si de un alt plan dur, dar urmeaza ca o concluzie medicala sa fie prezentata, luni, de catre medicii legisti ai Institutului Mina Minovici", a spus Georgescu.

Dupa ce s-a predat a fost audiat de procurorul de caz de la Parchetul Tribunalului Giurgiu, fiind retinut pe baza de ordonanta pentru 24 de ore, pentru ultraj contra bunelor moravuri si lovituri cauzatoare de moarte.

Suspectul, George Ionut Tanasoaia, de 25 de ani din Giurgiu, a fost dus in arestul Politiei Judetene Giurgiu, urmand sa fie prezentat magistratilor Tribunalului Giurgiu cu propunere de arestare preventiva pentru 29 de zile.

"Ancheta se afla in desfasurare, iar pana acum au fost audiate 20 de persoane. De la local au fost ridicate camerele de supraveghere, urmeaza sa se stabileasca daca ele functionau in momentul incidentului si daca au surprins momentul respectiv, oricum vor fi audiate toate persoanele care s-au aflat in local sau stiu amanunte despre ceea ce s-a intamplat", a declarat purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Giurgiu, comisar Mirela Gheta.

Intr-un comunicat al Politiei Judetene Giurgiu se arata ca in noaptea de sambata spre duminica, in jurul orei 04.00, un coechipier al baschetbalistului l-a gasit pe acesta cazut in zona ringului de dans, in stare de inconstienta.

Baschetbalistul american Hardy Chauncey, de la CSS Giurgiu, a murit duminica dupa-amiaza, la scurt timp dupa ce a iesit din sala de operatie, a declarat Florian Bica, purtatorul de cuvant al Spitalului "Bagdasar - Arseni" din Bucuresti.

* articol publicat inițial pe Hotnews.ro

„Urâm România!”  Sportivă din Ungaria,  jigniri xenofobe  la adresa arbitrului român. Ce sancțiune a primit
Alte sporturi
04.10
„Urâm România!” Sportivă din Ungaria, jigniri xenofobe la adresa arbitrului român. Ce sancțiune a primit
Citește mai mult
„Urâm România!”  Sportivă din Ungaria, jigniri xenofobe la adresa arbitrului român. Ce sancțiune a primit
MM îl apără pe Olaru  „E  jucătorul #1  din cariera mea de peste 30 de ani! Doar la Neșu am mai văzut asta”
Europa League
04.10
MM îl apără pe Olaru „E jucătorul #1 din cariera mea de peste 30 de ani! Doar la Neșu am mai văzut asta”
Citește mai mult
MM îl apără pe Olaru „E jucătorul #1 din cariera mea de peste 30 de ani! Doar la Neșu am mai văzut asta”
FCSB îi provoacă insomnii Patronul din Liga 1, înmărmurit după victoria cu PAOK: „A văzut scorul și  n-a mai putut să doarmă !”
Europa League
04.10
FCSB îi provoacă insomniiPatronul din Liga 1, înmărmurit după victoria cu PAOK: „A văzut scorul și n-a mai putut să doarmă!”
Citește mai mult
FCSB îi provoacă insomnii Patronul din Liga 1, înmărmurit după victoria cu PAOK: „A văzut scorul și n-a mai putut să doarmă !”
BÎRLIGEA, OUT DE LA NAȚIONALĂ   Mircea Lucescu  a anunțat convocările  pentru „dubla” cu Cipru și Lituania
Nationala
04.10
BÎRLIGEA, OUT DE LA NAȚIONALĂ Mircea Lucescu a anunțat convocările pentru „dubla” cu Cipru și Lituania
Citește mai mult
BÎRLIGEA, OUT DE LA NAȚIONALĂ   Mircea Lucescu a anunțat convocările pentru „dubla” cu Cipru și Lituania
„Nu vizionez!”  Duelul PAOK - FCSB,  neinteresant pentru Șumudică : „Pregăteam meciul cu Botoșani”
Europa League
04.10
„Nu vizionez!” Duelul PAOK - FCSB, neinteresant pentru Șumudică: „Pregăteam meciul cu Botoșani”
Citește mai mult
„Nu vizionez!”  Duelul PAOK - FCSB, neinteresant pentru Șumudică : „Pregăteam meciul cu Botoșani”
Diaspora, izvorul României Mircea Lucescu aduce la națională un  golgeter austriac , cu părinți români: „Și Dan Șucu s-a interesat de el”
Nationala
04.10
Diaspora, izvorul RomânieiMircea Lucescu aduce la națională un golgeter austriac, cu părinți români: „Și Dan Șucu s-a interesat de el”
Citește mai mult
Diaspora, izvorul României Mircea Lucescu aduce la națională un golgeter austriac , cu părinți români: „Și Dan Șucu s-a interesat de el”
Premieră la FCSB Primă după victoria cu PAOK: ce  bonus  primește fiecare jucător
Europa League
04.10
Premieră la FCSBPrimă după victoria cu PAOK: ce bonus primește fiecare jucător
Citește mai mult
Premieră la FCSB Primă după victoria cu PAOK: ce bonus primește fiecare jucător
„Mi-e jenă doar să înot”   David Popovici despre impactul pe care vrea să-l aibă în societate: „Nu toți se nasc cu  aceeași șansă ” 
Înot
04.10
„Mi-e jenă doar să înot” David Popovici despre impactul pe care vrea să-l aibă în societate: „Nu toți se nasc cu aceeași șansă
Citește mai mult
„Mi-e jenă doar să înot”  David Popovici despre impactul pe care vrea să-l aibă în societate: „Nu toți se nasc cu aceeași șansă ”