WTA Beijing: Naomi Osaka, în sferturi după o revenire spectaculoasă (6-4, 6-0 cu Alison Riske); Nipona a câștigat 10 game-uri la rând

WTA Beijing: Naomi Osaka, în sferturi după o revenire spectaculoasă (6-4, 6-0 cu Alison Riske); Nipona a câștigat 10 game-uri la rând

Condusă cu 4-2 în primul set, Naomi Osaka (4 WTA) a făcut o adevărată demonstrație de forță în partida cu Alison Riske (SUA, 24 WTA). Japoneza a câștigat zece game-uri consecutive, calificându-se în sferturile turneului Premier Mandatory după o oră și 14 minute de joc, scor 6-4, 6-0.

HotNews.roFoto: Hotnews

Finalistă săptămâna trecută la Wuhan (a fost învinsă de Aryna Sabalenka, scor 6-3, 3-6, 6-1), Alison Riske a fost cea care a rupt echilibrul în primul set, după ce a făcut break la scorul de 3-2 în favoarea sa. Din acest moment, nu a mai funcționat nimic în jocul americancei, iar Osaka nu a mai cedat niciun game până la finalul meciului.

Riske a mai opus rezistență în ultimul game, unul destul de disputat pe serviciul său, când a reușit să salveze o minge de meci a japonezei. La cea de-a doua oportunitate a lui Naomi, americanca a comis o dublă greșeală, iar meciul s-a încheiat după 10 game-uri consecutive câștigate de niponă.

În sferturi, Osaka o va întâlni pe învingătoarea partidei dintre Bianca Andreescu (Canada, 6 WTA), cap de serie numărul 5, și Jennifer Brady (SUA, 66 WTA). Acest meci are loc tot joi, după ora 14:30 (ora României), putând fi urmărit în direct la Digi Sport 2.

Tot joi, a obținut calificarea în sferturile de la Beijing și daneza Caroline Wozniacki (19 WTA), cap de serie 16, după ce a învins-o pe Katerina Siniakova (Cehia, 47 WTA), scor 7-5, 6-4. Următoarea ei adversară va fi câștigătoarea meciului Ekaterina Alexandrova (Rusia, 38 WTA) vs Daria Kasatkina (Rusia, 45 WTA).

China Open se dispută în perioada 28 septembrie - 6 octombrie la Beijing, pe hard, are premii totale în valoare de $8,285,274 și face parte din categoria Premier Mandatory. Ultima campioană este Caroline Wozniacki (2018).

* articol publicat inițial pe Hotnews.ro

„Nu este omor”   Motivarea Instanței care a anulat condamnarea lui  Mario Iorgulescu  la 13 ani de închisoare
Diverse
09:50
„Nu este omor” Motivarea Instanței care a anulat condamnarea lui Mario Iorgulescu la 13 ani de închisoare
Citește mai mult
„Nu este omor”  Motivarea Instanței care a anulat condamnarea lui Mario Iorgulescu la 13 ani de închisoare
Rațiu, fulgerul lui Rayo  AS despre internaționalul român: „E o  piesă-cheie , pe radarul cluburilor din Premier, Bundesliga și Serie A”
Stranieri
10:08
Rațiu, fulgerul lui Rayo AS despre internaționalul român: „E o piesă-cheie, pe radarul cluburilor din Premier, Bundesliga și Serie A”
Citește mai mult
Rațiu, fulgerul lui Rayo  AS despre internaționalul român: „E o piesă-cheie , pe radarul cluburilor din Premier, Bundesliga și Serie A”
David Raya, eroul serii   Dublă paradă istorică în remiza cu Atalanta din  Liga Campionilor : „Incredibil”
Liga Campionilor
09:36
David Raya, eroul serii Dublă paradă istorică în remiza cu Atalanta din Liga Campionilor: „Incredibil”
Citește mai mult
David Raya, eroul serii   Dublă paradă istorică în remiza cu Atalanta din  Liga Campionilor : „Incredibil”
CHAMPIONS LEAGUE  S-a terminat etapa #1: Barcelona ia cel mai rapid  „roșu”  din istorie și pierde cu Monaco! Brest, prestație memorabilă
Liga Campionilor
19.09
CHAMPIONS LEAGUE S-a terminat etapa #1: Barcelona ia cel mai rapid „roșu” din istorie și pierde cu Monaco! Brest, prestație memorabilă
Citește mai mult
CHAMPIONS LEAGUE  S-a terminat etapa #1: Barcelona ia cel mai rapid  „roșu” din istorie și pierde cu Monaco! Brest, prestație memorabilă