22 de ani diferență!   Cel mai tânăr jucător  din sporturile americane s-a fotografiat cu Leo Messi, idolul său
Leo Messi și Cavan Sullivan. Aceeași înălțime: 1,70 m Foto: Instagram

22 de ani diferență! Cel mai tânăr jucător din sporturile americane s-a fotografiat cu Leo Messi, idolul său

  • Cavan Sullivan, puștiul care a debutat în această vară în fotbalul profesionist la 14 ani și 293 de zile, și-a împlinit încă un vis după startul în MLS: o poză alături de idolul său, Leo Messi, 37 de ani. 
  • Adolescentul, mijlocaș la Philadelphia Union, a fost cumpărat de Manchester City, dar nu va putea evolua în Anglia decât în 2027. 
  • Cavan Sullivan și Leo Messi au aceeași înălțime: 1,70 m.

Pe 28 septembrie, Cavan Sullivan va împlini 15 ani. Pe 17 iulie, adolescentul Philadelphiei Union a devenit cel mai tânăr jucător din Major League Soccer și cel mai tânăr debutant al tuturor sporturilor profesioniste americane. 

Amenințare!  Anglia ar putea fi  exclusă de UEFA : riscă să rateze CM 2026 și Euro 2028. Și cluburile sunt în pericol
Citește și
Amenințare! Anglia ar putea fi exclusă de UEFA: riscă să rateze CM 2026 și Euro 2028. Și cluburile sunt în pericol
Citește mai mult
Amenințare!  Anglia ar putea fi exclusă de UEFA : riscă să rateze CM 2026 și Euro 2028. Și cluburile sunt în pericol

Avea 14 ani și 293 de zile când a evoluat cinci minute la 5-1 cu New England Revolution, depășind cu doar 13 zile recordul stabilit de Freddy Adu în urmă cu două decenii.

Sullivan s-a născut în anul celor 6 trofee cucerite de Messi

Duminică, puștiul și-a împlinit un vis. Chiar dacă nu a jucat niciun minut la 1-3 cu Inter Miami, s-a fotografiat la final cu idolul său, Leo Messi, care revenise pe teren după două luni cu două goluri și o pasă decisivă. Erau peste 22 de ani între ei!

Cavan s-a născut în 2009, anul în care argentinianul a cucerit șase trofee cu Barcelona și a primit primul din cele opt Baloane de Aur ale carierei sale. 

Alături de imaginea de acum cu Messi a fost lipită o poză cu Sullivan mic. Îmbrăcat în tricoul echipei catalane, vizita Camp Nou și s-a oprit în muzeul Barcei în dreptul unui Ballon d’Or câștigat de sud-american. 

Sullivan a semnat cu Manchester City. Va juca în Anglia la 18 ani

Cavan și-a asigurat viitorul. Are deja contract cu Manchester City, dar campioana Angliei nu îl va putea transfera decât în toamna lui 2027, după ce mijlocașul ofensiv va împlini 18 ani. 

5 milioane de dolari
a plătit Manchester City pentru a-l cumpăra pe Cavan Sullivan

De curând, băiatul din Philadelphia declara pentru The Guardian: „Obiectivul meu e să mă impun ca jucător al primei echipe la Union până la 16 ani, iar între 16 și 18 să fiu titular.

Când voi împlini 18 ani, sper să ating nivelul dorit de Man. City”. 

Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă.  FCSB, menționată  de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Liga Campionilor
18.09
Champions League 13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Citește mai mult
Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva  banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Liga 1
18.09
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1 Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici: Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Citește mai mult
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Ținte noi    Dinamo  încearcă două transferuri de calibru!
Liga 1
18.09
Ținte noi Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Citește mai mult
Ținte noi  Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în  Ghencea ”
Liga 1
18.09
Tătărușanu în tricoul lui FCSB Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea
Citește mai mult
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea ”