OFICIAL  Poli Iași are antrenor:  Emil Săndoi  e noul tehnician al moldovenilor
Emil Săndoi FOTO facebook.com/CSMPolitehnicaIasiOficial

OFICIAL Poli Iași are antrenor: Emil Săndoi e noul tehnician al moldovenilor

  • Emil Săndoi (59 de ani) e noul antrenor al celor de la Poli Iași, informație anunțată ieri de GOLAZO.ro.
Contract reziliat   Rapid  a anunțat despărțirea de încă un jucător
Citește și
Contract reziliat Rapid a anunțat despărțirea de încă un jucător
Citește mai mult
Contract reziliat Rapid a anunțat despărțirea de încă un jucător

Moldovenii au rămas fără antrenor, după ce portughezul Tony a ales să demisioneze din funcție, în urma eșecului usturător cu Hermannstadt, scor 2-6.

11 septembrie, ora 17:15 Săndoi, prezentat oficial la Poli Iași

Poli Iași a anunțat oficial numirea lui Săndoi:

„Bine ai venit, Emil Săndoi!

Noul antrenor principal al echipei noastre este Emil Săndoi. Experimentatul tehnician, cu aproape 300 de meciuri oficiale pe bancă, a semnat, în urmă cu câteva minute, contractul cu Poli Iași.

În vârstă de 59 de ani, Emil Săndoi a pregătit mai multe echipe în prima ligă, printre care Universitatea Craiova, FC Argeș, FC Vaslui, Chindia Târgoviște, dar și echipa națională de tineret a României, în două mandate, 2006-2013 și 2022-2023. Săndoi i-a condus pe micii tricolori la turneul final din 2023, găzduit de România.

Ca jucător, noul antrenor al echipei noastre are o carieră impresionantă, cu aproximativ 400 de meciuri oficiale. La națională a bifat 30 de selecții între anii 1987 și 1993, făcând parte și din lotul României la mondialul din 1990.

Mult succes în Copou, Emil Săndoi!”.

*****

Știrea inițială

Cornel Șfaiter, despre Emil Săndoi: „E cel mai potrivit”

După ce au negociat cu mai mulți antrenori în această pauză competițională: Cristiano Bergodi, Toni Conceicao, Adrian Mutu, Florin Pîrvu sau Paulo Sergio, Poli Iași a ajuns la un acord cu Emil Săndoi.

Președintele moldovenilor, Cornel Șfaițer a confirmat pentru GOLAZO.ro că îl așteaptă mâine, 11 septembrie, pe tehnicianul în vârstă de 59 de ani pentru a semna contractul.

„Ne-am înțeles cu Emil Săndoi, îl aștept la Iași, vine mâine să ne apucăm de treaba. Credem că e cea mai potrivită variantă pentru Iași astăzi. Cunoaște tot ce e aici, eu îl cunosc foarte bine”, a declarat Cornel Șfaițer pentru GOLAZO.ro

Emil Săndoi este liber de contract din luna iunie a anului 2023, după ce a condus naționala de tineret la Campionatul European din acel an, găzduit de România.

În cariera lui, experimentatul tehnician a mai antrenat la Chindia, FC Argeș, Concordia, CSU Craiova, FC Vaslui și Pandurii.

Emil Săndoi va debuta pe banca lui Poli Iași chiar împotriva echipei sale de suflet, Universitatea Craiova, într-un meci care este programat duminică, 15 septembrie, cu începere de la ora 18:15.

În acest moment, moldovenii sunt pe locul al 14-lea, cu 7 puncte.

Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă.  FCSB, menționată  de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Liga Campionilor
18.09
Champions League 13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Citește mai mult
Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva  banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Liga 1
18.09
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1 Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici: Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Citește mai mult
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Ținte noi    Dinamo  încearcă două transferuri de calibru!
Liga 1
18.09
Ținte noi Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Citește mai mult
Ținte noi  Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în  Ghencea ”
Liga 1
18.09
Tătărușanu în tricoul lui FCSB Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea
Citește mai mult
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea ”