alesul  Cine ar fi antrenorul pe care  Gică Hagi  ar vrea să-l lase în locul lui la Farul, dacă devine selecționerul României
Farul / Foto: Sport Pictures

alesul Cine ar fi antrenorul pe care Gică Hagi ar vrea să-l lase în locul lui la Farul, dacă devine selecționerul României

  • Gică Hagi (59 de ani) este prima variantă a Federației Române de Fotbal pentru postul de selecționer, după ce Edi Iordănescu (46 de ani) nu a mai dorit să-și prelungească contractul.
  • Dacă va accepta oferta FRF, „Regele” ar vrea să-l aducă în locul său la Farul pe Cristi Chivu (43 de ani).

În ultimele zile, au alternat informațiile cu privire la noul selecționer, însă mereu Gică Hagi s-a aflat în centrul atenției, fiind prezent pe toate listele.

Totuși, balanța pare să se încline spre „decarul” de la Constanța, ceea ce ar fi o adevărată lovitură pentru FRF și președintele Răzvan Burleanu.

Gică Hagi ar fi încântat să preia echipa națională a României, însă va trebui să treacă printr-un adevărat chin birocratic.

Cristi Chivu, alesul lui Gică Hagi?

În primul rând, noua postură nu i-ar mai permite să mai fie acționar la Farul, acolo unde deține 80% dintre acțiuni. Așadar, va trebuie să le înstrăineze curând.

Apoi, cea de-a doua problemă, dar și cea mai importantă, este legată de omul forte pe care-l va lăsa la Farul în continuare. Dar și la academia care i-a produs în ultimii 15 ani zeci de milioane de euro.

Pentru postul de antrenor, Gică Hagi s-ar fi oprit la Cristi Chivu, cel care este liber de contract după despărțirea de Inter Primavera și care dorește să facă pasul la seniori, anunță gsp.ro.

Cristi Chivu vine din mediul lui Gică Hagi: a jucat la cele mai importante cluburi din Europa, cu unii dintre cei mai mari antrenori ai lumii.

În plus, are de partea sa vârsta - 43 de ani, dar și experiența recentă la echipa de tineret a celor de la Inter Milano. Nu i-ar fi deloc greu să lucreze cu tinerii academiei lui Gică Hagi.

Așadar, va fi adus un om care este obișnuit cu o filosofie bazată de creșterea și promovarea tinerilor jucători, fix pe placul lui Gică Hagi.

Gică Hagi a anunțat când îi va oferi răspunsul final lui Răzvan Burleanu

Sâmbătă, în cadrul conferinței de presă premergătoare jocului cu FC Botoșani, Gică Hagi a păstrat suspansul și a declarat că îi va oferi un răspuns lui Răzvan Burleanu imediat după meciul contra moldovenilor.

„Nu știu, vom vedea. Vorbim de meciul cu Botoșani. După meciul cu Botoșani, cu siguranță voi anunța ce decizie am luat”, a declarat Gică Hagi.

Întrebat dacă va fi ultimul meci la Farul, Hagi a izbucnit în râs: „E meciul cu Botoșani, un meci important, haideți să ne concentrăm asupra lui și după, cu siguranță, veți auzi ce direcție voi alege. Vă dați seama că este un proiect important la Constanța...”, a declarat Hagi în cadrul conferinței de presă.

CHIVU Episodul 1  „Sunt pregătit să antrenez la seniori. Caut provocări, nu mediocritate!” + „ Mândru  de românii care s-au integrat din Italia”
Citește și
CHIVU Episodul 1 „Sunt pregătit să antrenez la seniori. Caut provocări, nu mediocritate!” + „Mândru de românii care s-au integrat din Italia”
Citește mai mult
CHIVU Episodul 1  „Sunt pregătit să antrenez la seniori. Caut provocări, nu mediocritate!” + „ Mândru de românii care s-au integrat din Italia”
Chivu episodul 2 De ce le-a refuzat pe Steaua și Rapid + Promisiunea făcută  tatălui  său pe patul de moarte
Citește și
Chivu episodul 2De ce le-a refuzat pe Steaua și Rapid + Promisiunea făcută tatălui său pe patul de moarte
Citește mai mult
Chivu episodul 2 De ce le-a refuzat pe Steaua și Rapid + Promisiunea făcută  tatălui său pe patul de moarte
CHIVU EPISODUL 3 „Tricoul naționalei se poartă zi de zi!” + “Mi-am văzut moartea cu ochii, apoi  pastilele  m-au făcut monstru”
Citește și
CHIVU EPISODUL 3„Tricoul naționalei se poartă zi de zi!” + “Mi-am văzut moartea cu ochii, apoi pastilele m-au făcut monstru”
Citește mai mult
CHIVU EPISODUL 3 „Tricoul naționalei se poartă zi de zi!” + “Mi-am văzut moartea cu ochii, apoi pastilele m-au făcut monstru”

Meci nebun în Ghencea!  FCSB - Petrolul 1-1.   VIDEO CU GOLUL : Tudorie a egalat campioana la ultimul atac
Liga 1
21.09
Meci nebun în Ghencea! FCSB - Petrolul 1-1. VIDEO CU GOLUL: Tudorie a egalat campioana la ultimul atac
Citește mai mult
Meci nebun în Ghencea! FCSB - Petrolul 1-1.  VIDEO CU GOLUL : Tudorie a egalat campioana la ultimul atac
Alarmă la FCSB Campioana simte că îi scapă play-off-ul printre degete: „Nu e glumă. Trebuie să scoatem  Dinamo  de acolo!”
Liga 1
21.09
Alarmă la FCSBCampioana simte că îi scapă play-off-ul printre degete: „Nu e glumă. Trebuie să scoatem Dinamo de acolo!”
Citește mai mult
Alarmă la FCSB Campioana simte că îi scapă play-off-ul printre degete: „Nu e glumă. Trebuie să scoatem Dinamo de acolo!”
Mourinho, învins în clasicul Turciei   Galatasaray  a câștigat  clar pe terenul rivalei Fenerbahce » Viorel Moldovan, invitat special
Campionate
21.09
Mourinho, învins în clasicul Turciei Galatasaray a câștigat clar pe terenul rivalei Fenerbahce » Viorel Moldovan, invitat special
Citește mai mult
Mourinho, învins în clasicul Turciei  Galatasaray a câștigat  clar pe terenul rivalei Fenerbahce » Viorel Moldovan, invitat special
Ghiță, GOL SUPERB  Fundașul chemat de Lucescu la  națională  a marcat  în Polonia
Stranieri
21.09
Ghiță, GOL SUPERB Fundașul chemat de Lucescu la națională a marcat în Polonia
Citește mai mult
Ghiță, GOL SUPERB  Fundașul chemat de Lucescu la națională  a marcat în Polonia