„Eu pic prost” Ce a spus Gică Popescu când a fost întrebat de plecarea lui  Hagi  la națională: „Soluții sunt pentru orice!”
Gheorghe Hagi si Gică Popescu

„Eu pic prost”Ce a spus Gică Popescu când a fost întrebat de plecarea lui Hagi la națională: „Soluții sunt pentru orice!”

  • Gică Popescu (56 de ani), președintele Farului, a vorbit despre posibilitatea ca Gheorghe Hagi (59 de ani) să fie noul selecționer al României.
  • Razvan Burleanu (40 de ani), președintele FRF a susținut astăzi, 23 iulie, o conferință de presă după plecarea selecționerului Edward Iordănescu (46 de ani), în care a confirmat discuțiile cu „Regele”.

Naționala României a rămas fără selecționer, după ce Edward Iordănescu a decis să nu-și mai prelungească contractul.

Astfel, Răzvan Burleanu, președintele FRF este obligat să caute cât mai repede o soluție, iar Gică Hagi este unul dintre favoriți.

Gheorghe Popescu: „Nu știm dacă Gică a acceptat sau a refuzat”

„Baciul” a spus că nu are foarte multe informații despre acest lucru și nu vrea să cometeze subiectul până când nu va fi ceva oficial.

„Eu cred că vorbim despre un lucru care nu s-a întâmplat. Dacă aveți voi mai multe informații… Nu pot să fac comentarii despre ceva ce nu știu. Nu cunosc finalitatea. În momentul în care Gică va ieși public, atunci vom face comentarii. Eu nu îmi permit. Când va recunoaște Hagi că i se face o ofertă, atunci putem.

Eu pic prost. Dacă vă spun că nu știu, aș cădea prost. Dacă aș face comentarii, iar nu aș cădea bine pentru că Hagi nu a făcut comentarii. Nu știm dacă Gică a acceptat sau a refuzat. Dacă Gică ar vrea să fie selecționer, soluții sunt pentru orice. Eu nu știu dacă i s-a făcut vreo ofertă”, a spus Gică Popescu pentru Digi Sport.

Președintele Farului susține însă că acesta este momentul potrivit ca Hagi să preia echipa națională.

Niciun om nu e de neînlocuit. Proiectul a fost legat de Hagi până acum și nimeni nu s-ar fi descurcat mai bine. Am impresia că batem câmpii să tot vorbim atât. Încă nu știm dacă a acceptat vreo ofertă.

Dacă primește oferta și o acceptă, și-ar împlini un vis de a antrena din nou naționala. Ar avea șanse să antreneze mult mai bine decât prima dată, pentru că are mult mai mare experiență acum”, a adăugat Gică Popescu pentru sursa citată anterior.

Gheorghe Hagi a mai fost selecționer al echipei naționale timp de șase luni, în 2001. Atunci, „tricolorii” au ratat calificarea la Campionatul Mondial după ce au pierdut barajul cu Slovenia.

Hagi se pregătește

Acesta a dezvăluit și că Gică Hagi își pregătește deja ieșirea din acționariatul Farului pentru a elimina conflictul de interese care ar apărea în momentul în care ar prelua naționala.

„Vă recomand să vedem decizia de mâine. Cunoaştem foarte bine interesul lui Gică Hagi de a ieşi din acţionariatul clubului. O ieşire pe care şi-a pregătit-o de mult timp, nu ştim dacă şi-a finalizat-o, nu ştim când şi-o va finaliza.

O putem confirma, am discutat în trecut despre acest subiect, face parte dintr-o viziune comună. Astfel încât să putem atrage oameni de afaceri români la cluburile din România pentru a le duce la un alt nivel”, a declarat Răzvan Burleanu.

Ne dorim să numim un selecţioner cât mai repede posibil, să aibă misiunea de a duce actualul lot la potenţialul maxim. Suntem sub presiunea faptului că peste trei săptămâni, avem un termen limită, să convocăm jucătorii străini. Sperăm ca această decizie să o luăm cât mai repede posibil. Avem nevoie de o perioadă de tranziţie, să organizăm întâlniri între Edi Iordănescu şi noul selecţioner, cum s-a întâmplat şi în trecut. Răzvan Burleanu Răzvan Burleanu
Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă.  FCSB, menționată  de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Liga Campionilor
18.09
Champions League 13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Citește mai mult
Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva  banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Liga 1
18.09
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1 Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici: Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Citește mai mult
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Ținte noi    Dinamo  încearcă două transferuri de calibru!
Liga 1
18.09
Ținte noi Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Citește mai mult
Ținte noi  Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în  Ghencea ”
Liga 1
18.09
Tătărușanu în tricoul lui FCSB Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea
Citește mai mult
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea ”