Onorat  Daniel Paraschiv, la prezentarea oficială la Real Oviedo: „Sunt mândru să calc pe urmele lui  Lăcătuș ”
Daniel Paraschiv la prezentarea oficială la Real Oviedo foto: site-ul oficial al Real Oviedo

Onorat Daniel Paraschiv, la prezentarea oficială la Real Oviedo: „Sunt mândru să calc pe urmele lui Lăcătuș

  • Atacantul Daniel Paraschiv i-a surprins pe jurnaliștii iberici vorbind în spaniolă, fără translator
  • Daniel Paraschiv (25 de ani) s-a declarat mândru să calce pe urmele atacantului Marius Lăcătuș

Atacantul Daniel Paraschiv a declarat, miercuri, în cadrul conferinței de presă în care a fost prezentat oficial ca noul jucător al divizionarei secunde spaniole Real Oviedo, că este onorat să joace la aceeași echipă pentru care a evoluat și Marius Lăcătuș (1991-1993, 51 de meciuri și 7 goluri).

Spania de record  La Roja e prima națională din istorie cu  4 titluri europene ! A câștigat EURO 2024, după 2-1 cu Anglia în finală
Citește și
Spania de record La Roja e prima națională din istorie cu 4 titluri europene! A câștigat EURO 2024, după 2-1 cu Anglia în finală
Citește mai mult
Spania de record La Roja e prima națională din istorie cu 4 titluri europene ! A câștigat EURO 2024, după 2-1 cu Anglia în finală

„Real Oviedo este un club grozav și este un pas mare în cariera mea. Sunt foarte mândru că sunt aici. Cunoșteam clubul, pentru că Marius Lăcătuș a jucat aici și știam asta.

Este din același oraș cu mine, Brașov, așa că sunt mândru să merg pe urmele lui Lăcătuș”, a spus Paraschiv, citat de gsp.ro.

„Playlist-ul meu este plină de muzică latină”

Daniel Paraschiv a discutat cu jurnaliștii iberici în spaniolă, fără a avea nevoie de un translator. Întrebat cum a învățat limba spaniolă atât de bine, jucătorul român a răspuns:

„Nu cred că o vorbesc chiar foarte bine. Mă uit la seriale spaniole, iar playlist-ul meu este plină de muzică latină. În schimb, soția mea vorbește spaniolă foarte bine”.

Colegii sunt foarte buni cu mine, mă ajută să mă adaptez, iar antrenamentele sunt foarte intense și îmi place asta, acesta e fotbal de calitate. Încă de la primul antrenament am văzut diferențele dintre acest fotbal și fotbalul românesc. Totul merge foarte repede, foarte intens. Îmi place! Daniel Paraschiv la prezentarea oficială pentru Real Oviedo

Spaniolii urmăresc fotbalul românesc

Directorul sportiv al grupării spaniole, Roberto Suarez, s-a arătat încântat de calitatea jucătorilor români și nu exclude să mai transfere alți fotbaliști din Liga I.

„Am fost personal în România și am fost foarte surprinși de nivel. Am verificat calitatea ligii și potențialul țării. Îl avem pe Daniel pe radar încă din sezonul trecut și l-am putut vedea live.

România este o țară cu jucători emergenți și există multă concurență când vine vorba de transferuri. Am fost prin țară și au facilități foarte bune, cluburi pregătite și jucători buni care vin din străinătate.

Înțelegem că poate fi o nișă importantă pentru că nivelul este ridicat. Nu ne vom opri să urmărim fotbalul românesc”, a explicat Suarez.

SĂPUNARU 40  Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost  cu Șumi ! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală” 
Liga 1
16:19
SĂPUNARU 40 Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost cu Șumi! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală”
Citește mai mult
SĂPUNARU 40  Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost cu Șumi ! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală” 
Ultimul drum în alb și roșu  Galeriile lui Dinamo și U Cluj, un ultim  omagiu pentru Gigi Mulțescu
Diverse
14:16
Ultimul drum în alb și roșu Galeriile lui Dinamo și U Cluj, un ultim omagiu pentru Gigi Mulțescu
Citește mai mult
Ultimul drum în alb și roșu Galeriile lui Dinamo și U Cluj, un ultim omagiu pentru Gigi Mulțescu
FCSB, schimbată radical  Gigi Becali a acceptat că a greșit echipa de start în derby-ul cu CFR și face  6 modificări cu Petrolul
Liga 1
15:04
FCSB, schimbată radical Gigi Becali a acceptat că a greșit echipa de start în derby-ul cu CFR și face 6 modificări cu Petrolul
Citește mai mult
FCSB, schimbată radical  Gigi Becali a acceptat că a greșit echipa de start în derby-ul cu CFR și face 6 modificări cu Petrolul
Săgeți spre Petrescu!   Patronul lui CFR,  nemulțumit  de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”
Liga 1
14:05
Săgeți spre Petrescu! Patronul lui CFR, nemulțumit de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”
Citește mai mult
Săgeți spre Petrescu!   Patronul lui CFR, nemulțumit de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”