CV Pătat Antoni Bandic va arbitra  Virtus - FCSB  » Implicat într-un mare scandal în 2017
Cristi Chivu și arbitrul Antoni Bandic. Foto: IMAGO

CV PătatAntoni Bandic va arbitra Virtus - FCSB » Implicat într-un mare scandal în 2017

  • Meciul Virtus - FCSB va fi condus la centru de Antoni Bandic, arbitru din Bosnia care a fost implicat într-un scandal în 2017.
  • Virtus - FCSB va avea loc marți, 9 iulie, de la ora 22:00. Partida va fi transmisă în format liveTEXT pe GOLAZO.ro și în direct pe Prima Sport 1 și Digi Sport 1.

Câștigătoare a Supercupei României (3-0 vs Corvinul), FCSB va începe aventura în preliminariile Champions League împotriva unui adversar la îndemână, Virtus.

Campioana din San Marino este echipa cu cel mai slab coeficient dintre cele care au fost în urne la tragerea la sorți.

Bosniacul Antoni Bandic va arbitra Virtus - FCSB

Partida tur va fi arbitrată de Antoni Bandic (34 de ani). Acesta va fi ajutat de asistenții Amer Macic și Damir Lazic, în timp ce Dragan Petrovic va fi al patrulea oficial (rezervă).

  • Bandic a fost implicat într-un scandal în 2017, când a eliminat un fotbalist de la Zrinjski în partida cu Radnik Bijelina, iar apoi i-a acordat un penalty controversat aceleiași echipe, în minutul 93. Campioană la finalul acelui sezon, Zrinjski a transformat și a câștigat cu 2-1.
  • „Centralul” a fost exclus de pe lista arbitrilor pentru sezonul 2017/18, însă Federația din Bosnia-Herțegovina a revenit asupra deciziei și Bandic s-a întors pe teren.

Pe lângă 81 de meciuri din campionatul țării sale, Bandic a arbitrat în mai multe competiții UEFA de tineret.

Pe 12 decembrie 2023, acesta s-a aflat la centru la duelul dintre Inter Milano și Real Sociedad din grupele Youth League (U19), iar echipa italiană (antrenată atunci de Cristian Chivu) s-a impus cu 1-0.

Ultimul meci arbitrat de Bandic a avut loc pe 2 iunie 2024: Danemarca vs Italia 0-1, în semifinalele Campionatului European U17.

  • Dacă va trece de Virtus, echipa antrenată de Charalambous și Pintilii se va duela în turul 2 cu Maccabi Tel Aviv, campioana Israelului, formație care a jucat primăvară europeană în ultimul sezon.
11 ani
au trecut de când România n-a mai avut echipă în grupele Champions League: chiar pe FCSB, în 2013, care eliminat-o în play-off pe Legia Varșovia

Două duble câștigate în Ligă garantează grupele Conference

Partida tur cu Maccabi va avea loc pe stadionul Steaua, pe 23 sau 24 iulie, în vreme ce returul nu se va disputa în Israel, din cauza războiului din Gaza, ci va fi găzduit de Budapesta, mai precis de arena lui Honved și se va juca pe 31 iulie. 

Pentru a ajunge în grupele Ligii Campionilor, FCSB va fi nevoită să câștige 4 duble în UCL. Dacă însă va trece de Virtus, dar și de Maccabi Tel Aviv, atunci va fi sigură cel puțin de prezența în grupele Conference League, a treia competiție intercluburi. 

Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența  grupei ideale  dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
Campionatul Mondial
17:39
Grupa care ne duce la Mondial Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM
Citește mai mult
Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
„Săgețile” lui Dioszegi   Despre  Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Liga 1
18:57
„Săgețile” lui Dioszegi Despre Ștefănescu: „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Citește mai mult
„Săgețile” lui Dioszegi  Despre Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu  Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
Cupa Romaniei
19:00
Cupa României A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj, Unirea Ungheni și Agricola Borcea
Citește mai mult
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
U21 în Superliga  Cine le dă încredere  jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Liga 1
18:26
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri: FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Citește mai mult
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5