Blocaj mental  Jucătorii lui FCU Craiova  au căzut psihic  după plecările colegilor: „Suntem la o echipă mare”
Marius Croitoru, 43 de ani, antrenor FCU Craiova

Blocaj mental Jucătorii lui FCU Craiova au căzut psihic după plecările colegilor: „Suntem la o echipă mare”

  • FCU Craiova a învins în deplasare Dumbrăvița în etapa #3 din Liga 2, cu un gol de 2-1 în prelungiri, marcat de Ibrahim
  • Marius Croitoru, 43 de ani, antrenorul oltenilor, a vorbit despre cum își motivează echipa, dar și despre situația fotbalului din Banat, unde a jucat timp de 3 ani
Revoluție Planul lui Adrian Mutu pentru fotbalul intern: „ 4-5 români, obligatoriu ” + Cere eliminarea unei reguli
Citește și
RevoluțiePlanul lui Adrian Mutu pentru fotbalul intern: „4-5 români, obligatoriu” + Cere eliminarea unei reguli
Citește mai mult
Revoluție Planul lui Adrian Mutu pentru fotbalul intern: „ 4-5 români, obligatoriu ” + Cere eliminarea unei reguli

Jucătorii lui FCU au avut un blocaj mental când au văzut transferurile colegilor

„Fotbalul mai ține și cu cei îndrăzneți, cei care cred. Sunt victorii care ne dau speranță. Le confirmă jucătorilor că au valoare, ceea ce știau.

Au trecut prin momente grele. Le-am spus din prima zi că sunt alături de ei, am trecut și eu prin asta. O echipă poate avea valoare, dar retrogradează că așa a fost să fie, îți lipsesc punct sau puncte când se trage linia și ajungi să regreți anumite momente când puteai face mai mult.

E important că au trecut peste acel moment și peste înfrângerea de la Reșița, când i-am văzut foarte dărâmați.

Plus ce au trăit în această vacanță, când mulți dintre colegii lor au plecat la echipe din prima ligă sau în străinătate, iar cei care au rămas au avut un blocaj mental.

Suntem la o echipă mare din România, până la urmă, una dintre cele mai mari, și trebuie să fim mândri”, a spus Croitoru la finalul partidei, la conferința de presă.

  • În această vară, după retrogradare, Bauza a plecat în Emirate, la Baniyas, Baeten la FCSB, Chițu la Hermannstadt, Van Durmen și Popa la UTA, iar Blănuță la U Cluj, printre alții.

Croitoru: „E dureros ce se întâmplă la Timișoara”

Fostul mijlocaș a jucat între 2015 și 2018 la Poli Timișoara, de unde s-a retras oficial din fotbal. Cu Poli a jucat o finală de Cupa Ligii în 2017, pierdută în fața lui Dinamo.

El a deplâns situația fotbalului din Banat și în special a fostei echipe, care evoluează în Liga 3.

„E dureros ce se întâmplă la Timișoara. Am avut plăcerea să-mi închei cariera de fotbalist profesionist la un club mare, iubit, într-un oraș superb. Din păcate, cele mai mari performanțe după Revoluție au fost cu niște oameni care au venit, culmea, din alte orașe, nu cu ce se întâmpla aici.

Și atunci când se făcea performanță [li se zicea] «Plecați de aici, că facem noi». Au plecat și practic n-au mai făcut nici ei [performanță].

E dureros să vezi așa un oraș cu asemenea putere, suporteri fantastici, am jucat meciuri cu 40.000 în tribună...

Dorința lor de a pleca unii de aici s-a îndeplinit. Câteodată în viață ai grijă ce-ți dorești că s-ar putea să se îndeplinească. E păcat, am jucat aici și știu. Când era domnul Robu și ținea echipa, toată lumea spunea că Recaș nu e Poli. E bine că a fost Rocar sau alte echipe.

Dar asta este viața, trebuie ca anumite persoane să-și asume că Poli a ajuns în situația de a juca în Liga 3, un club imens pentru această zonă și pentru țară. Era un pol de putere, genera multă dragoste, cum e și la Craiova.

Trebuie ajutat, pentru că la un moment dat erau 6-7 jucători din propria pepinieră la națională. Ar trebui să dea mult de gândit celor care conduc destinele orașului”, a spus Croitoru.

Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă.  FCSB, menționată  de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Liga Campionilor
18.09
Champions League 13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Citește mai mult
Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva  banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Liga 1
18.09
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1 Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici: Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Citește mai mult
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Ținte noi    Dinamo  încearcă două transferuri de calibru!
Liga 1
18.09
Ținte noi Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Citește mai mult
Ținte noi  Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în  Ghencea ”
Liga 1
18.09
Tătărușanu în tricoul lui FCSB Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea
Citește mai mult
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea ”