VIDEO Zinedine Zidane, ieșire nervoasă la adresa unui jurnalist: Ce l-a supărat pe fostul antrenor al Realului

VIDEO Zinedine Zidane, ieșire nervoasă la adresa unui jurnalist: Ce l-a supărat pe fostul antrenor al Realului

După plecarea de la Real Madrid, Zinedine Zidane a fost pentru prima oară văzut în public la meciul unuia dintre fiii săi la Vallecano. Acesta a avut însă o dispută aprinsă cu unul dintre ziariști.

HotNews.roFoto: Hotnews

La sfârșitul lunii mai, Zinedine Zidane pleca de la Real Madrid, fiind ulterior înlocuit cu Carlo Ancelotti. Despărțirea nu a fost în cei mai buni termeni, iarZizou a transmis o scrisoare deschisă în care l-a atacat pe președintelegalacticilor, Florentino Perez, susținând că nu a avut destulă încredere din partea clubului.

În prima apariție publică după despărțirea de Real, Zidane a fost prezent la meciul unuia dintre fiii săi. Băiatul său a fost titular în manșa tur a finalei play-off-ului de promovare în La Liga, pe care Rayo Vallecano a pierdut-o, scor 1-2, în fața lui Girona.

Zidane a avut și ceva de împărțit cu un jurnalist al publicației Gol, care l-a întrebat pe francez ceva cu privire la scrisoarea sa de adio.

"Vei continua să pui aceleași întrebări lipsite de sens? Vei pune aceleași întrebări? Munca ta e rușinoasă! Te cunosc și mă cunoști. Vino încoace, vino să vorbești cu mine fără camere", a fost reacția lui Zidane la adresa jurnalistului.

Zinedine Zidane a câştigat 11 trofee ca antrenor principal al Real Madrid.

Francezul a revenit la conducerea tehnică a echipei Real Madrid la 11 martie 2019 după 284 de zile de la plecarea sa, în locul lui Santiago Solari.

În vârstă de 48 de ani, tehnicianul francez a preluat prima dată Real Madrid în ianuarie 2016. În doar doi ani şi aproape cinci luni, el a câştigat nouă trofee cu formaţia madrilenă: de trei ori consecutiv Liga Campionilor (2016-2018), campionatul Spaniei în 2017, Supercupa Spaniei în 2017, Supercupa Europei în 2016 şi 2017, şi Cupa Mondială a cluburilor, în aceiaşi ani.

În al doilea mandat, el a cucerit titlul în Spania şi Supercupa Spaniei, în sezonul 2019/2020.​

* articol publicat inițial pe Hotnews.ro

Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența  grupei ideale  dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
Campionatul Mondial
19.09
Grupa care ne duce la Mondial Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM
Citește mai mult
Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
„Săgețile” lui Dioszegi   Despre  Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Liga 1
19.09
„Săgețile” lui Dioszegi Despre Ștefănescu: „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Citește mai mult
„Săgețile” lui Dioszegi  Despre Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu  Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
Cupa Romaniei
19.09
Cupa României A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj, Unirea Ungheni și Agricola Borcea
Citește mai mult
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
U21 în Superliga  Cine le dă încredere  jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Liga 1
19.09
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri: FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Citește mai mult
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5